Razzi Rahman ~ NotaCinta.com303 Tip cinta, Teknik Mencari Cinta & Pengalaman Cinta yang pasti Membuatkan Anda Dicintai  pada...Setiap Masa!


Pelajari kaedah cinta berkesan dari Kesemua
karya
Cinta Razzi Rahman hari ini!

.
 Tidak seperti penulis yang lain, tip-tip cinta oleh abang Razzi Rahman banyak membantu saya dan kini...saya telah pun berkahwin!

FadiniBerbagai-bagai karenah lelaki yang saya temui hingga saya menutup hati untuk bercinta. Lalu saya telah mencari berbagai panduan cinta.  TETAPI karya Razzi Rahman yang akhirnya telah menyedarkan saya untuk membuka hati kepada yang benar-benar sudi dan bersungguh mahu memiliki saya. Abang Razzi juga telah banyak memberi tip-tip dan berkongsi pengalaman cinta yang pernah dilaluinya. Sehinggalah saya begitu yakin dan telah menemui kebahagiaan itu!
Wan Fadini Wan Hamat
P.A / Corporate Service Executive
star Razzi RahmanKajian Institute of Islamic Understanding Malaysia (IKIM)
STATISTIK PERCERAIAN SELURUH MALAYSIA

TAHUN
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
MALAYSIA
13,605
13,278
 13,841
15,544
16,505
17,749
19,463
20,529
22289

resources from : www.islam.gov.my
 • Semenjak dari tahun 1999 hinggalah ke akhir tahun 2009, statistik Jakim menunjukkan lebih 100,000 pasangan berbangsa melayu sahaja telah BERCERAI!
 • 87% golongan muda Malaysia pula (20tahun - 34tahun) sudah hilang keyakinan dengan perkahwinan dan masih belum mahu berkahwin!

Mengapakah ini boleh terjadi?

Dengan menganggap, menjalinkan sebuah percintaan itu sesuatu yang mudah, sesebuah perhubungan itu pastinya akan melalui perpisahan yang amat mengecewakan kita. Ramai masyarakat memandang remeh dalam mendalami ilmu pengetahuan cinta. Masing-masing mempunyai pendirian seperti, dengan hanya merasakan diri dicintai maka, perhubungan itu akan berjaya.

Berbagai-bagai masalah lagi yang sentiasa dihadapi pasangan-pasangan yang sedang bercinta, baru jatuh cinta maupun yang terpedaya dan masih menanti-nanti cinta itu kembali kepadanya. Sedangkan dirinya telah kehilangan cinta yang tergenggam sekian lama. Sungguh menyedihkan sekali apabila ini berlaku...

Contoh-contoh masalah yang selalu bro terima melalui email masalah cinta
 • Dikecewakan berkali-kali namun masih kembali rujuk kepadanya setelah dia berubah kembali manja, mesra dan penuh kasih sayang. Tetapi, kemudiannya dikecewakan lagi.

 • Ditinggalkan kekasih tanpa sebarang berita, tanpa sebarang penjelasan. Panggilan tidak dijawab, mesej tidak dihiraukan.

 • Kekasih berjanji ingin berkahwin tetapi setelah bertahun-tahun menunggu namun tiada kemajuan atau apa-apa perkembangan kearah mendirikan rumahtangga.

 • Hilang keyakinan di dalam perhubungan disebabkan perasaan cinta yang semakin hambar.

 • Setelah bertahun-tahun bercinta tiba-tiba kekasih berubah perangai, bertutur kasar, menengking, tiada kemesraan, dimaki hamun.

 • Kekasih lama muncul kembali mencurah kasih dan menampilkan kemesraan di saat-saat anda di dalam pergolakan dalam perhubungan.

 • Suami atau kekasih berlaku curang.

 • Terlalu segan dan malu untuk berterus-terang tentang perasaan cinta yang bersemi, akibatnya, dia disambar orang lain.

 • Masih keseorangan sekian lama walaupun sudah agak berumur. Tiada yang berminat lantas selalu sahaja ditekan oleh keluarga.

 • Percintaan jarak jauh yang tiada kesudahan dan tiada masa depan tetapi tidak mahu lepaskan.

 • Sukar membuat pilihan kerana takut tersalah pilih dan risau akan kegagalan.


Siti @ Razzi RahmanApakah impian anda? Pernah anda tanya soalan ini? Apakah yang anda benar-benar inginkan sebenarnya di dalam dunia yang fana ini?
Anda mungkin berjaya di dalam pembelajaran, anda juga mungkin menjawat jawatan tinggi dan karier anda begitu maju. Tetapi masih ada sesuatu yang seperti tidak lengkap di dalam hidup anda, kan?

Lalu anda tercari-cari, dan mulai terfikir untuk menjejak kaki ke jinjang pelamin suatu hari kelak,kan? Selepas anda memiliki segala-galanya, pastinya impian yang tinggal ialah, anda ingin dicintai, disayangi dan dihargai pada setiap masa oleh si dia yang anda cintai. Dan amat pastinya seperti di dalam gambar inilah yang anda idam-idamkan... Menjadi Raja Sehari!


Karya - karya Razzi Rahman
TELAH TERBUKTI membantu ramai individu dalam memiliki sebuah cinta sejati!Kesemua ebuku ini berbeza dari yang lain dan sangat istimewa, colourful, cantik dan satu ebuku program 'stand alone'
"BUKAN pdf file yang hanya plain/biasa"

(eBook : Buku digital yang dibaca dikomputer anda)eBook Mencari Cinta ~ Razzi Rahman
eBook Mutiara Cinta ~ Razzi Rahman eBook Rahsia Lelaki Cinta ~ Razzi Rahman
"101 cara Mencari Cinta"
"101 Tip Mutiara Cinta"
"101 rahsia Lelaki"


"Jadilah seperti mereka yang telah mendapat insipirasi, keyakinan diri dan kembali bersemangat
setelah membaca karya Razzi Rahman!"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Saya tidak sabar untuk mendapatkan karya Razzi Rahman yang seterusnya!...MEMANG BEST!!"

NoorfazlinaSaya membeli 5 buah buku Kamus Cinta kesemua nya. Mengapa? Kerana,  apabila membacanya, terus saja saya mahu orang lain juga membacanya, jadi saya telah membeli sebanyak 5 buah untuk dihadiah kan kepada semua sahabat saya yang termasuklah pada yang tercinta!

Semua ini adalah gara-gara tulisan bro Razzi Rahman yang amat menghiburkan, santai dan lain dari yang lain! Syabas bro!

Noorfazlina Ibrahim

Pegawai Pusat Kesihatan
"Tip-tip dari abang Razzi Rahman sentiasa memberi impak yang cukup besar kepada saya."


Nur Fadiah
Nasihat-nasihat yang saya terima dari Bro Razzi Rahman sentiasa menenangkan fikiran saya serta menyedarkan saya kepada banyak perkara yang selama ni saya aggap tidak penting.

Bila baca Buku Kamus Cinta pula, terfikir kadang-kadang benda kecil camtu la yang boleh bagi impak yang besar kepada kita.

Nur Fadiah
Pelajar Universiti
Email : nufa_brownie@yahoo.com"Kamus cinta written by Bro Razzi Rahman is a
MUST READ
motivational love book!"


Abdul QuddusThe contents of this book teach us how to be a romantic couple. Besides the love secret, bro rr also gave us the idea on how to create happiness in life.

Also thanks a lot bro..., after reading your book, my appearance improved and I always at the winning side in my business negotiation. It's FANTASTIC...Bottom line, THE SECRET OF LOVE IN LIFE REVEALED by you Brother Love!

Abdul Quddus Hj Abdullah
Business Engineering
Email : abdquddus_abd@yahoo.com.my"Brother Love telah mengajar saya menangani berbagai masalah cinta. Alhamdulillah, kini saya sudah pun berkahwin!"

NorlailiSungguh saya tidak menyangka sama sekali, segala apa yang saya tahu dan anggap remeh sebenarnya amat penting di dalam percintaan.
 
Kesemua Info Cinta Brother Love telah membuka mata saya dan mengejutkan saya dari kealpaan yang selama ini saya anggap persoalan cinta itu mudah dan tidak perlu dipelajari. Kini saya begitu yakin dengan cinta dan sudah mendirikan rumahtangga!

Noorsuhaily Sekari
Pelajar Politeknik"Brother Love can be your true friend..."
921
People may say about a life with love will have some thorns. A life without love will have no roses. From Razzi Rahman writings, I've learned about it.

With brother love thoughts and word of wisdom, I've found my new inspirations and peace at heart. The most importantly I've found a treasure!

Mohd Zabidi Manan
Pendidik
Email : zabd13@yahoo.co.uk

"Ya, Brother Love adalah satu nama yg tidak asing lagi dalam menangani masalah cinta!"IejaKhidmat Nasihat dari Brother Love sangat-sangat berbeza. Tanyalah apa saja masalah cinta anda kpd Brother Love, pastinya akan diberi tips² yang unik dan menarik untuk anda cuba.

Personally, saya amat tertarik dengan cara Brother Love mendekati pembaca dalam menyelesaikan masalah cinta. Santai, interaktif dan menghiburkan, it works!

Ariza Mohamed Saleh
Pembantu Tadbir
Visiti me : http://avriliza.multiply.com
Email : avriliza@yahoo.com"To me, perkataan yang paling sesuai untuk hasil karya Razzi Rahman is...great way of writings!"

Nor faizahSaya rasa hidup saya lebih bermakna dengan cinta setelah membaca kesemua hasil karya bro Razzi Rahman. Kini saya mampu tersenyum.

Bagi saya, bro adalah Sifu saya di dalam menangani masalah cinta. Thank you bro for your guidances!

Nor Faizah bt Md Sallih
Kerani Law Firm
Email : lovely_crawler@yahoo.com"Bro Razzi Rahman mengubah saya, dari seorang yang tiada keyakinan dalam cinta, kini saya sudah berkahwin!"

Saya mengalami masalah pendengaran yang kronik sejak dari kecil lagi. Namun saya tetap berjaya mendapatkan sijil kemahiran pertukangan dari sebuah instituisi tempatan.

Tetapi, kekurangan yang ketara di dalam diri ini menyebabkan saya terasa amat rendah diri untuk mendampingi kaum wanita. Kini usia saya sudah menjangkau 28 tahun dan sudah pun berkahwin! Semenjak saya mendapat khidmat nasihat dari Brother Love, banyak perkara baru yang saya pelajari, lantas... saya mulai mempunyai keyakinan diri dan sekaligus membuka peluang untuk memiliki hati seorang wanita.

Ahmad Nasrudin
Usahawan"Gaya penulisan bro ala jiwa remaja mencuit hati saya untuk meneroka setiap hasil sentuhan tangannya yang  mengasyikkan sekali. "

AzwaNama Razzi Rahman sememangnya sudah tidak asing lagi bagi peminat seni tanah air. Dan, sebenarnya saya adalah ribuan peminat lagu 'Rambulan Kesiangan' nyanyian dendangan beliau yang pernah popular suatu ketika dulu..

Kini, penulisan beliau yang bersahaja, santai, menghiburkan serta menggelikan hati telah menarik jiwa saya untuk mengenali siapa sebenarnya Razzi Rahman @ Brother Love yang pakar dalam menangani masalah cinta. Pelbagai tip dan panduan berguna telah saya perolehi dari setiap hasil karya garapan beliau.

Memang menakjubkan!! saya yang dulu sering merasa rendah diri tentang penampilan diri serta segan bercampur dengan ramai orang terutama lelaki kini telah mula berasa berkeyakinan!..

Syabas Brother Love!!

Norzuwainah bt Abd Hamid
Owner of Contractor Company

Jadi persoalannya, adakah anda?
 • Sunyi tanpa kekasih?
 • Letih dan benci bila dikecewakan?
 • Tidak tahan hidup dalam kesunyian?
 • Bosan sangat bila orang lain yang asyik mendapat perhatian?
 • Ingin diri anda dicintai, dikasihi dan disayangi selalu?
101 cara Mencari Cinta
BOLEH menunjukkan cara bagaimana memiliki kesemua yang anda inginkan dan PASTI membantu anda mendapatkan CINTA!


Razzi Rahman @ Brother Love

~ Sekarang dengan pakej istimewa ~
"Beli 1 percuma 2"


101 cara Mencari Cinta Harga : Rm40.00
101 Mutiara Cinta Harga : Rm30.00 (free)
101 Rahsia Lelaki Harga : Rm30.00 (free)


Apa anda dapat dari 

101 cara Mencari Cinta?
 • 101 Teknik Mencari Cinta
 • 101 Pengalaman Razzi Rahman sendiri dalam mencari cinta
 • 101 Tip Brother Love dalam motivasi cinta
 • Sebuah ebook berwarna penuh dengan gambar-gambar menarik
 • Huraian secara terperinci setiap teknik dan pengalaman dengan jaya
 • Penulisan yang cukup santai dan mudah difahami, mudah dipraktik
Jadi anda sebenarnya mendapat...
  1 ebook dengan 303 tip, teknik & pengalaman cinta
 • 1 ebook 101 tip mutiara cinta
 • 1 ebook 101 rahsia lelaki
 • Ebook berkualiti tinggi, colourful, amat membantu
 • Kesemuanya 505 tip yang bernilai RM100 dengan hanya...
M100
RM40 sahaja!
WOW, anda yang tersangat untung!Untuk sebarang info sila hubungi :
email : info@notacinta.com